Lloguer sales

El centre i les sales (lloguer)

El centre Dharana compta amb una ubicació privilegiada i unes instal·lacions renovades l'any 2015. Un equipament específic per a la pràctica del ioga i la realització de teràpies on et sentiràs com a casa.


Sales de treballLes nostres sales són espais amplis on poder dur a terme classes en grup de forma còmode i equipades amb tot el material necessari per cadascuna de les activitats.

Lloguer de sales a Sant Boi

Les nostres sales i espais estan oberts a tothom. Si vols dur a terme una activitat i necessites llogar una sala contacta'ns. Consulta les condicions del lloguer de sales. També pots fer-ho a través el nostre correu info@dharanasantboi.com o al telèfon 93 315 82 23.

Sala de Ioga


Sala de Ioga de 55 m2 amb una capacitat de fins a 18 alumnes per sessions de ioga i 30 per tallers. Equipada amb tot el material necessari per a la pràctica del Ioga. Realitzem classes de Ioga Tradicional, Nidra i Terapèutic per a nens, persones grans, embarassades, etc.


Coneix les nostres classes de Ioga.

Sales per a teràpies individuals


A l'espai Dharana també comptem amb diverses sales dedicades únicament a la realització de teràpies individuals com el Shiatsu o el Kobido, el Quiromassatge i Massatge Californià Essalen o la Teràpia Gestalt i el consultori de salut general. Coneix totes les teràpies.

Sala de Dansa


La Sala de dansa es un espai polivalent de 25 m2 amb capacitat de fins a 8 persones ballant i equipat amb una paret emmirallada per a impartir classes dirigides de dansa o qualsevol altra disciplina. Al centre oferim, en col·laboració amb l’Acadèmia de Dansa Samâeh, classes de dansa oriental, tribal-fusió, Hip-Hop, terapèutica i contemporània.


Coneix més sobre les nostres classes de dansa a Sant Boi.

Material i equipament

Les sales disposen de tot el material necessari per dur a terme diferents activitats i tallers.

Màrfegues

'Zafús'

Diferents tipus de coixins

Mantes

Equip de música

Espelmes

Incens

Climatització (estufes i ventiladors)

Alquiler salas Sant Boi - Vestuario

Vestuari


Amb penjadors i prestatges on poder deixar la roba i el material personal que no necessitis dins la classe.

Prestatgeria a disposició dels alumnes per a deixar el material al centre i no carregar-lo cada vegada que vens.


On estem?


El centre de ioga i teràpies Dharana compta amb una ubicació privilegiada al centre de Sant Boi, Baix Llobregat (Barcelona).


A 5 minuts de l'estació de FGC - Sant Boi, a 20 minuts de Barcelona (Pl. Espanya).

Al casc antic de Sant Boi, carrers tranquils i amb poc trànsit.

Davant del Parc de la Torre del Sol, amb un entorn silenciós, tranquil, verd i natural.