Nosaltres

Dharana, molt més que un centre de ioga i teràpies

A Sant Boi de Llobregat trobaràs el teu Centre de Ioga i teràpies Dharana, amb un equip especialitzat i amb una experiència de més de 10 anys.


No només trobaràs classes de Ioga, sinó també teràpies naturals com el Shiatsu per millorar la teva salut des d'un punt de vista integral, tenint en compte el cos, la ment, l'energia i l'esperit. També podràs gaudir del massatge Californià Esalen® un regal pels teus sentits i per la teva relaxació més profunda. O fins i tot de l'experiència sensitiva del Kobido, un massatge facial també conegut com 'lifting japonès'.


A la nostra EcoBotiga trobaràs una gran varietat de productes ecològics amb finalitats terapèutiques (com les barreges de plantes medicinals i els productes de medicina natural o fitoteràpia xinesa); o amb finalitats d'alimentació saludable (com productes sense sucre o sense refinar).


El nostre projecte és un projecte integral, que pretén donar resposta a la persona per a que desenvolupi un estil de vida ple i saludable en tots els seus àmbits de la vida. I tot plegat de la mà de professionals qualificats.


Serà un plaer per nosaltres atendre't, acompanyar-te i gaudir amb tu aquest camí cap al benestar i l'equilibri personal i la salut integral.


T'hi esperem!La felicitat és quan el que penses, el que dius i el que fas estan en harmonia. Mahatma Gandhi.


Contacta amb nosaltres

 
 
 
Accepto la política
 
 

Veure Política de privacitat complerta aquí.

Si tens dubtes o vols informar-te sobre qualsevol de les nostres classes de ioga i dansa, teràpies naturals o productes ecològics, escriu-nos, truca'ns o passa't a veure'ns pel centre.


Estarem encantats d'ajudar-te.
Si vols estar al dia de tots els nostres cursos, tallers i promocions, segueix-nos a la nostra pàgina de Facebook: