Kinesiologia
Centro de Yoga y Terapias naturles Sant Boi (Barcelona)

KINESIOLOGIA

La Kinesiologia és una eina que treballa sobre les emocions i el sistema cognitiu a través d'un testatge corporal que fa el terapeuta sobre el pacient.


A través d'un estímul generat pel kinesiòleg, el cos, inconscientment, dóna una resposta binaria (estrès-relaxació) que permet al kinesiòleg saber el que aquella persona està necessitant a qualsevol nivell (físic, cognitiu, emocional o espiritual). Gràcies a aquest testatge, podem arribar abans a la base del problema i trobar la solució que el nostre cos necessita.


Generalment la Kinesiologia genera canvis en el pacient per a la seva sanació d'una manera ràpida i efectiva, no invasiva, tornant-li a la persona l'equilibri necessari per a cada sessió.


A Dharanat, tant la teràpia Gestalt com la Kinesiologia, es converteixen en una a l'hora de treballar.


L'únic objectiu és acompanyar a la persona en la seva sanació per tal de que trobi el seu camí pel seu creixement personal, posant Fe en la saviesa del propi cos que sempre busca autorregular-se.

Contacta'ns


Si tens cap dubte o consulta o vols demanar hora pots fer-ho a través del formulari o trucant al Tel. 93 315 82 23

 
 
 
Accepto la política
 

Veure Política de privacitat complerta aquí.

La Kinesiologia...

Centro de Yoga, Terapias natuales y EcoTienda en Sant Boi, Barcelona

DHARANA

C/ Pujada de l'Església 1-3 Local

08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 93 315 82 23

info@dharanasantboi.com

Copyright © 2018 Dharana Sant Boi

Dharana: Centro de Yoga en Sant Boi de Llobregat  (Barcelona). Clases de yoga para todos los públicos, Terapias alternativas y Tienda de productos ecológicos.


Dharana: Centre de Ioga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Classes de ioga per a tots els públics, teràpies alternatives i EcoBotiga de productes ecològics.


Política de privacidad: enlace

Política de cookies: enlace