Nosaltres

Dharana, molt més que un centre de ioga i teràpies

A Sant Boi de Llobregat trobaràs el teu Centre de Ioga i teràpies Dharana, amb un equip especialitzat i amb una experiència de més de 10 anys.

 

No només trobaràs classes de Ioga, sinó també teràpies naturals com el Shiatsu per millorar la teva salut des d'un punt de vista integral, tenint en compte el cos, la ment, l'energia i l'esperit. També podràs gaudir del massatge Californià Esalen® un regal pels teus sentits i per la teva relaxació més profunda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la nostra EcoBotiga trobaràs una gran varietat de productes ecològics amb finalitats terapèutiques (com les barreges de plantes medicinals i els productes de medicina natural); o amb finalitats d'alimentació saludable (com productes sense sucre o sense gluten).

 

El nostre projecte és un projecte integral, que pretén donar resposta a la persona per a que desenvolupi un estil de vida ple i saludable en tots els seus àmbits de la vida. I tot plegat de la mà de professionals qualificats.

 

Serà un plaer per nosaltres atendre't, acompanyar-te i gaudir amb tu aquest camí cap al benestar personal i la salut integral.

 

T'hi esperem!

 

 

La felicitat és quan el que penses, el que dius i el que fas estan en harmonia. Mahatma Gandhi.

 

Centro de Yoga, Terapias natuales y EcoTienda en Sant Boi, Barcelona

DHARANA

C/ Pujada de l'Església 1-3 Local

08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 93 315 82 23

info@dharanasantboi.com

Copyright © 2017 Dharana Sant Boi

Dharana: Centro de Yoga en Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Clases de yoga para todos los públicos, Terapias alternativas y Tienda de productos ecológicos.

 

Dharana: Centre de Ioga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Classes de ioga per a tots els públics, teràpies alternatives i EcoBotiga de productes ecològics.