espai

El centre i les sales d'activitats

El centre Dharana compta amb una ubicació privilegiada i unes instal·lacions renovades l'any 2015. Un equipament específic per a la pràctica del ioga i la realització de teràpies on et sentiràs com a casa.

 

Sales de treball

 

 

Les nostres sales son espais amplis on poder dur a terme tant classes de grup de forma còmode i compten amb tot el material necessari per cadascuna de les activitats.

Lloguer de sales a Sant Boi

Les nostres sales i espais estem oberts a tothom. Si vols dur a terme una activitat i necessites llogar una sala contacta'ns. Consulta les condicions del lloguer de sales. També pots fer-ho a través el nostre correu info@dharanasantboi.com o al telèfon 93 315 82 23.

Sala de Ioga

 

Sala de Ioga de XXm2 amb capacitat per XX alumnes. Equipada amb XX i tot el material necessari per a la pràctica del Ioga. Realitzem classes de Ioga Tradicional, Nidra i Terapèutic per a nens, persones grans, embarassades, etc.

 

Coneix les nostres classes de Ioga

Sala de Ioga Sant Boi Lloguer

On és el centre

 

El centre de ioga i teràpies Dharana compta amb una ubicació privilegiada al centre de Sant Boi, Baix Llobregat (Barcelona).

 

  • A 5 minuts de l'estació de FGC - Sant Boi, a 20 minuts de Barcelona (Pl. Espanya).
  • Al casc antic de Sant Boi, carrers tranquils i amb poc trànsit.
  • Davant del Parc de la Torre del Sol, amb un entorn silenciós, tranquil, verd i natural.
Centro de Yoga, Terapias natuales y EcoTienda en Sant Boi, Barcelona

DHARANA

C/ Pujada de l'Església 1-3 Local

08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 93 315 82 23

info@dharanasantboi.com

Copyright © 2018 Dharana Sant Boi

Dharana: Centro de Yoga en Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Clases de yoga para todos los públicos, Terapias alternativas y Tienda de productos ecológicos.

 

Dharana: Centre de Ioga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Classes de ioga per a tots els públics, teràpies alternatives i EcoBotiga de productes ecològics.