Nidra

IOGA NIDRA

Ioga Nidra o somni conscient és un tipus de ioga meditatiu que té les seves arrels en una antiga pràctica anomenada Nyasa. Swami Satyananda Saraswati la va desenvolupar i actualitzar als nostres temps i vida moderna.

 

En ella s’indueix progressivament cap a un estat de relaxació profunda, tant del cos, la ment com de les emocions i en els darrers passos apareix de manera natural l’estat meditatiu i connexió amb la ment profunda.

 

Per a qui está indicat?

El ioga meditatiu o ioga nidra, gràcies al seu caràcter relaxant, està especialment indicat per combatre problemes de:

 

  • Ansietat
  • Estrés
  • Insomni
  • Disperssió mental

 

*Si pateixes aquestes o altres dolències, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a trobar la teràpia més indicada.

És una pràctica molt senzilla de realitzar, ja que es fa en postura de relaxació tombat al terra i simplement es van realitzant mentalment les instruccions que indica el professor. El ioga nidra és, per tant, una pràctica molt recomanable per iniciar-se de manera senzilla a la meditació.

Classes de Ioga Nidra

Classes de Ioga Nidra SantBoi

Contacta amb nosaltres

 

Estàs pensant en començar a practicar ioga? No saps quin tipus de ioga va millor amb la teva persona o si és necessària una cpacitat física mínima? Si tens qualsevol altre dubte o consulta o vols demanar hora pots fer-ho a través del formulari o trucant al Tel. 93 315 82 23.

 
 
 

El Ioga Nidra permet combatre l'ansietat, l'estrés, l'insomni i la dispersió mental a través de la meditació i la relaxació profunda.

Centro de Yoga, Terapias natuales y EcoTienda en Sant Boi, Barcelona

DHARANA

C/ Pujada de l'Església 1-3 Local

08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 93 315 82 23

info@dharanasantboi.com

Copyright © 2017 Dharana Sant Boi

Dharana: Centro de Yoga en Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Clases de yoga para todos los públicos, Terapias alternativas y Tienda de productos ecológicos.

 

Dharana: Centre de Ioga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Classes de ioga per a tots els públics, teràpies alternatives i EcoBotiga de productes ecològics.