Nidra

IOGA NIDRA

Contacta'ns

 

Si tens cap dubte o consulta o vols demanar hora pots fer-ho a través del formulari o trucant al Tel. 93 315 82 23

Ioga Nidra o somni conscient és un tipus de ioga meditatiu que té les seves arrels en una antiga pràctica anomenada Nyasa. Swami Satyananda Saraswati la va desenvolupar i actualitzar als nostres temps i vida moderna.

 

En ella s’indueix progressivament cap a un estat de relaxació profunda, tant del cos, la ment com de les emocions i en els darrers passos apareix de manera natural l’estat meditatiu i connexió amb la ment profunda.

 

És una pràctica molt senzilla de realitzar, ja que es fa en postura de relaxació tombat al terra i simplement es van realitzant mentalment les instruccions que indica el professor.

 

Molt recomanable per iniciar-se de manera senzilla a la meditació, també en estats d’ansietat, estrés, insomni o dispersió mental.

 

Classes de Ioga Nidra

 
 
 

El Ioga Nidra...

DHARANA

C/ Pujada de l'Església 1-3 Local

08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 93 315 82 23

info@dharanasantboi.com

Copyright © 2017 Dharana Sant Boi

Dharana: Centro de Yoga en Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Clases de yoga para todos los públicos, Terapias alternativas y Tienda de productos ecológicos.

 

Dharana: Centre de Ioga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Classes de ioga per a tots els públics, teràpies alternatives i EcoBotiga de productes ecològics.