Nidra
Centro de Yoga y Terapias naturles Sant Boi (Barcelona)

IOGA NIDRA

Ioga Nidra o somni conscient és un tipus de ioga meditatiu que té les seves arrels en una antiga pràctica anomenada Nyasa. Swami Satyananda Saraswati la va desenvolupar i actualitzar als nostres temps i vida moderna.


En ella s’indueix progressivament cap a un estat de relaxació profunda, tant del cos, la ment com de les emocions. Finalment, en els darrers passos, apareix de manera natural l’estat meditatiu i connexió amb la ment profunda.


Per a qui está indicat?

Ioga Nidra Sant Boi

I augmentar:


  • La nostra consciència corporal
  • Disminuir pensaments i emocions negatives
  • Induir al practicant, de manera senzilla, a l'estat meditatiu


*Si pateixes aquestes o altres dolències, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a trobar la teràpia més indicada.

Al ser una pràctica molt senzilla de realitzar, tothom pot practicar-la sense necessitat d'una forma física determinada o d'haber fet Ioga o no abans. El ioga meditatiu o ioga nidra, gràcies al seu caràcter relaxant, està especialment indicat per ajudar i solucionar els estats de:


  • Ansietat
  • Estrés
  • Insomni
  • Disperssió mental

És una pràctica molt senzilla de realitzar, ja que es fa en postura de relaxació tombat al terra i simplement es van realitzant mentalment les instruccions que indica el professor. El ioga nidra és, per tant, una pràctica molt recomanable per iniciar-se de manera senzilla a la meditació.

Horari classes de Ioga Nidra

Classes de Ioga Nidra SantBoi

Vols provar el Ioga Nidra?


Estàs pensant en començar a practicar ioga? No saps quin tipus de ioga va millor amb la teva persona o si és necessària una capacitat física mínima? Si tens qualsevol altre dubte o consulta o vols demanar hora pots fer-ho a través del formulari o trucant al Tel. 93 315 82 23.

 
 
 
Accepto la política de privacitat
 
 

El Ioga Nidra permet combatre l'ansietat, l'estrés, l'insomni

i la dispersió mental a través de la meditació i la relaxació profunda.

Centro de Yoga, Terapias natuales y EcoTienda en Sant Boi, Barcelona

DHARANA

C/ Pujada de l'Església 1-3 Local

08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 93 315 82 23

info@dharanasantboi.com

Copyright © 2018 Dharana Sant Boi

Dharana: Centro de Yoga en Sant Boi de Llobregat  (Barcelona). Clases de yoga para todos los públicos, Terapias alternativas y Tienda de productos ecológicos.


Dharana: Centre de Ioga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Classes de ioga per a tots els públics, teràpies alternatives i EcoBotiga de productes ecològics.


Política de privacidad: enlace

Política de cookies: enlace