Hip Hop

CLASSES DE HIP HOP

Hip Hop és la paraula que utilitzen la majoria de persones per referir-se al què en realitat és l'street dance. Dins l'street dance existeixen diferents estils, com uns que pertanyen a la "old school" (vella escola): break dance, lucking i popping; i altres a la "new school" (nova escola): krumping, clowing i new stile.

 

Contacta'ns

 

Si tens cap dubte o consulta o vols demanar hora pots fer-ho a través del formulari o trucant al Tel. 93 315 82 23

 
 
 

El new stile implica una nova manera de generar estils de Hip Hop en base a la barreja de diferents influències, la "old stile", la "new school" i danses com el jazz, hundú, africanes i altres.

 

Estil de ball molt indicat per a joves i adolescents que comencen a prendre contacte amb aquests tipus de balls, sent divertit, dinàmic, de moviments molt variats, potenciant la coordinació, la concentració, la memòria, el manteniment físic i la relació amb els altres.

 

Horaris classes de hip hop i street dance

Centro de Yoga, Terapias natuales y EcoTienda en Sant Boi, Barcelona

DHARANA

C/ Pujada de l'Església 1-3 Local

08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 93 315 82 23

info@dharanasantboi.com

Copyright © 2018 Dharana Sant Boi

Dharana: Centro de Yoga en Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Clases de yoga para todos los públicos, Terapias alternativas y Tienda de productos ecológicos.

 

Dharana: Centre de Ioga a Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Classes de ioga per a tots els públics, teràpies alternatives i EcoBotiga de productes ecològics.